Search

Categories

  • Geen categorieën

Agenda

Komende Evenementen:

 

Deut Quiz bij de Mug 🙂

De Deut is tussen 20 januari en 14 februari helaas dicht. Maar niet getreurd: het Quizzen gaat gewoon door! Met dank aan onze lieve buren presenteren wij met trots: De Pubquiz en de Muziekquiz in Caf De Mug.

20 Januari – Pubquiz vijfde voorronde
3 Februari – Pubquiz zesde voorronde
27 Januari – Muziekquiz vijfde voorronde
10 Februari – Muziekquiz zesde voorronde

Dus heb je je nog niet geplaatst voor de finale en dacht je dat alle hoop was verloren? vrees niet. We maken er zoals vanouds een gezellige avond van met een beetje van Deut en een beetje van Mug, met een hele hoop sfeer van jullie kant. Dus ook als je al wel geplaatst bent voor de finale, kom lekker langs! Groetjes en tot dan!

Nijmeegse bierfeesten
24 / 25 / 26 januari in het Kolpinghuis >> kaarten kun je bestellen via NBF

Deut Take Over
Vrijdag 31 januari en zaterdag 1 juni neemt caf de Deut, De Mug over …….Wat je precies kunt verwachten maken we snel bekend!!

Valentijnsdag
Vrijdag 14 februari vieren wij de liefde! Volgens Amerikaanse wetenschappers bestaat er een vragenlijst, en na het beantwoorden van deze vragen is de kans groot dat de liefde groeit…Ben jij nieuwsgierig?? Kom dan vanaf 20.00 uur binnen lopen en doe mee 🙂 En om het ijs de breken krijg je bij deelname een lekker glaasje van ons.

Carnaval
Maandag 24 februari doen wij weer mee met de kroegentocht van Nijmegen “Ga mee van caf naar caf”
De start is om 12.11 vanaf het Marikenpaleis….. Maar wij staan vanaf 12.00 uur paraat, voor een alaaf – drankje – en met de muziek aan…..

St. Patrick’s day Na een paar jaar is het toch wel een leuke traditie geworden en daarom gaan we dit jaar extra uitpakken.. Wat er precies gaat gebeuren maken we snel bekend..

Share Button

Bookmarks