Search

Categories

  • Geen categorieën

Agenda

Komende Evenementen:

Woensdag 18 september – Pubquiz –
De eerste van een reeks van 3 keer quiz avonden. Je kunt meedoen met een team bestaand uit maximaal 5 personen. We starten op 20.30 uur. Wil je zeker zijn van een plekje? Geef je dan even op via cafedemug@gmail.com (deelname kost 2 euro p.p.)

Woensdag 9 oktober – Onbederflijkvers –
Het Poezie festival van Nijmegen. Wil je weten wie er allemaal komen spreken? Kijk dan op www.onbederflijkvers.nl (deelname is gratis)

Zondag 20 oktober – Bokbierdag –
Het is weer tijd voor de jaarlijkse bokbierdag van de Nijmeegse bierfeesten. Je kunt van 13.00 uur tot 20.00 ruim 25 bokbieren drinken in de 5 deelnemende cafes. – Samson – Mug – Freddy’s – Opera – Deut – Voor 17 euro kun je aan de bar een strippenkaart kopen (inclusief 2 euro borg op het glas) en hiermee kun je in elk caf 1 bokbier drinken. Kijk op het Facebook event of op www.nijmeegsebierfeesten voor meer informatie

Woensdag 23 oktober – Pubquiz –
De tweede van een reeks van 3 keer quiz avonden. Je kunt meedoen met een team bestaand uit maximaal 5 personen. We starten op 20.30 uur. Wil je zeker zijn van een plekje? Geef je dan even op via cafedemug@gmail.com (deelname kost 2 euro p.p.)

Woensdag 20 oktober – Pubquiz –
De derde van de reeks van 3 keer quiz avonden. Je kunt meedoen met een team bestaand uit maximaal 5 personen. We starten op 20.30 uur. Wil je zeker zijn van een plekje? Geef je dan even op via cafedemug@gmail.com (deelname kost 2 euro p.p.) Heb je aan meerdere quiz avonden meegedaan en heb je opgeteld de meeste punten? Dan wil je de wisselbeker!

Tijdens de Kerstdagen – 25 en 26 december – zijn wij gesloten

Vrijdag 27 december – Dag van de Popquiz –
We starten deze quiz om 20.30 uur. Deelnamen kost 2 euro p.p. en je kunt je hiervoor al inschrijven via cafedemug@gmail.com. Meer informatie over de quiz komt snel. Ook kun je al vast kijken op www.dagvandepopquiz.nl of facebook

Share Button

Bookmarks