Search

Categories

  • Geen categorieën

Agenda

Komende Evenementen:

Zondag 16 april
1e paasdag gesloten

Maandag 17 april
2e paasdag geopend van 13.00 tot 20.00 uur

Woensdag 26 april
Koningsnacht, vanaf 23.00 uur begint DJAMES met draaien en dat beloofd weer een mooie avond te worden. Entree is gratis.

Donderdag 27 april
Koningsdag, een gezellig dat met kruidenbitter, bitterballen en veel gezelligheid

Zondag 21 mei
Voor de lopers van de Mariekenloop of gewoon iedereen die zin heeft in een gezellige zondagmiddag. Vandaag staat in het teken van live muziek en cocktails, je waant je even op een warm eiland met fijne muziek en een lekker drankje.

Woensdag 24 mei
Popronde marathon

“Tussen 19.00 en 20.00 uur kunnen de vouchers in Merleyn worden ingewisseld voor het startpakket en de stempelkaart voor het hele team. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld.

Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in Merleyn het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan. Kaarten zijn online verkrijgbaar en je hebt n kaart per team nodig.

STARTNUMMERS
Dit jaar geen hoofdbandjes, maar startnummers met jouw eigen teamnaam erop gedrukt! Mail vr 21 april jouw teamnaam + de stad waar je meespeelt naar info@popquizmarathon.nl en dan zorgen wij dat op 24 mei een pakketje met vijf persoonlijke rugnummers voor jullie klaarligt!”

3, 4, 5 juni Pinksteren
Het Pinksterweekend betekend voor ons een ding. Nijmeegse Bier Feesten. Ook dit jaar zijn wij te vinden op het Valkhofpark.
Na het aanschaffen van een startpakket kun je een van de heerlijke bieren proeven. Er zijn ruim 60 brouwers te vinden uit binnen en buitenland. Daarnaast zijn er foodtrucks, muziek en vermaak voor de kids.
Openingstijden
Zaterdag 14.00 uur – 22.00 uur
Zondag 14.00 uur – 22.00 uur
Maandag 14.00 uur – 20.00 uur

15 t/m 21 juli
Zomerfeesten!

Share Button

Bookmarks