Search

Categories

  • Geen categorieën

Agenda

Komende Evenementen:

Zondag 15 oktober
Bockbierdag! Heb jij zin in heel veel bockbieren? Vandaag kun je er uit 30 kiezen. Je kunt een strippenkaart kopen en hiermee kun je bij Samson, Mug, Freddy’s, Deut en Opera 1 bockbier drinken. Per caf zitten er 6 verschillende op de tap. Een kaart kost 16 euro en als je aan het einde je glas weer inlevert krijg je 2 euro terug. Kijk voor meer informatie op www.nijmeegesebierfeesten.nl

Woensdag 25 oktober
Onbederf’lijk vers
Op 25 oktober wordt er weer een mooi en bovenal gratis programma neergezet waarin succesvolle dichters met aanstormende talenten gecombineerd worden. Het festival zal zich zoals eerder op diverse locaties in de Nijmeegse binnenstad afspelen. Kijk voor meer informatie op:
www.onbederflijkvers.nl

Zondag 19 november
Zevenheuvelenloop, en dit betekend weer lekker borrelen, eten en bijkomen. Op deze dag kunnen lopers en niet lopers genieten van huisgemaakte soep.

1e en 2e kerstdag gesloten

Woensdag 27 december
Popquiz, lekker met vrienden, familie, collega’s of buren genieten van muziek en de quiz. Je kunt je inschrijven via cafedemug@gmail.com, 0248452673 of aan de bar. Je team mag niet groter zijn dan 5 personen en deelname kost 2 euro p.p. Wees er snel bij want vol is vol.
Facebook

01 januari 2018
Nieuwjaarsborrel
Proosten en toosten op het nieuwe jaar met een heerlijk hapjes buffet en bubbels van het huis. van 14.00 tot 21.00 uur

Share Button

Bookmarks