Search

Categories

  • Geen categorieën

Agenda

Komende Evenementen:

Zondag 20 oktober – Bokbierdag –
Het is weer tijd voor de jaarlijkse bokbierdag van de Nijmeegse bierfeesten. Je kunt van 13.00 uur tot 20.00 ruim 25 bokbieren drinken in de 5 deelnemende cafes. – Samson – Mug – Freddy’s – Opera – Deut – Voor 17 euro kun je aan de bar een strippenkaart kopen (inclusief 2 euro borg op het glas) en hiermee kun je in elk caf 1 bokbier drinken. Kijk op het Facebook event of op www.nijmeegsebierfeesten voor meer informatie

Woensdag 23 oktober – Pubquiz –
De tweede van een reeks van 3 keer quiz avonden. Je kunt meedoen met een team bestaand uit maximaal 5 personen. We starten op 20.30 uur. Wil je zeker zijn van een plekje? Geef je dan even op via cafedemug@gmail.com (deelname kost 2 euro p.p.)

7 heuvelenloop zondag 17 november
Om de lopers en supporters te ondersteunen hebben wij vandaag heerlijk zelfgemaakte soep en lekkere bieren op tap, om weer even bij te tanken.

Woensdag 20 november – Pubquiz –
De derde van de reeks van 3 keer quiz avonden. Je kunt meedoen met een team bestaand uit maximaal 5 personen. We starten op 20.30 uur. Wil je zeker zijn van een plekje? Geef je dan even op via cafedemug@gmail.com (deelname kost 2 euro p.p.) Heb je aan meerdere quiz avonden meegedaan en heb je opgeteld de meeste punten? Dan wil je de wisselbeker!

Adventsweken bij de MUG
Op 1 december beginnen we weer met onze winter actie! Wat houdt dit in? Vanaf 1 december kun je een strippenkaart ophalen waarmee je kunt sparen voor een leuk pakket. Tijdens de adventsweken komt er een lijst met mooie bieren, als je er in deze 4 weken minimaal 4 per week drinkt ontvang je aan het einde een leuk kerstpakket. Dit pakket bestaat onder andere uit een kaartje voor de Winterbier feesten van de NBF..

Tijdens de Kerstdagen – 25 en 26 december – zijn wij gesloten

Vrijdag 27 december – Dag van de Popquiz –
We starten deze quiz om 20.30 uur. Deelnamen kost 2 euro p.p. en je kunt je hiervoor al inschrijven via cafedemug@gmail.com. Meer informatie over de quiz komt snel. Ook kun je al vast kijken op www.dagvandepopquiz.nl of facebook

Share Button

Bookmarks